Inter, primul eşec cu Leonardo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inter Milano a înregistrat ieri primul eşec de la instalarea pe bancă a brazilianului Leonardo, 1-3 în deplasarea de la Udinese. După cinci victorii consecutive, Cristi Chivu (foto) şi compania au început bine şi această partidă, Stankovici deschizând scorul (min. 17) după o fază bine gândită de Thiago Motta.

Bucuria „nerazzurrilor" a fost însă de scurtă durată, gazdele preluând conducerea pe tabelă la opt minute de la reuşita sârbului. Repriza secundă nu a adus golul egalării pentru campioană, cei care au marcat fiind tot jucătorii lui Francesco Guidolin, astfel că Inter a ratat o ocazie bună de a se apropia la trei puncte de liderul Milan (care a jucat aseară, după închiderea ediţiei, cu Cesena).

Chivu, suspendat şi accidentat

Ca şi cum înfrângerea nu ar fi fost de ajuns, Leonardo a mai primit trei lovituri grele, Chivu, Cordoba şi Stankovici fiind suspendaţi pentru meciul din etapa viitoare, cu Palermo, din cauza cumulului de cartonaşe galbene. Totodată, fundaşul român a părăsit terenul de joc în minutul doi al prelungirilor, fiind înlocuit cu Santon, după ce a acuzat o accidentare. În funcţie de gravitatea acesteia, căpitanul naţionalei ar putea sări şi peste meciul cu Napoli, de miercuri, din sferturile Cupei Italiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite