Inter distrusă într-o repriză - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre meciu dintre Inter şi Sampdoria, intenţiile lui Gică Craioveanu în privinţa fotbalului românesc sau declaraţiile lui Dumitru Dragomir. Printre alte subiecte, internaţionalii plavi sub 21 de ani au fost vânduţi peste hotare de trei ori mai bine decât tinerii fotbalişti români, iar Dayro s-a accidentat.

Inter distrusă într-o repriză. Interul lui Mourinho a fost distrusă în semifinalele Cupei Italiei. Sampdoria - Inter 3-0. Cassano a deschis balul pentru Samp în minutul 9. Specialista Cupei în ultimele sezoane, Interul nu a făcut faţă furiei lui Pazzini şi compania! Pazzini a dus scorul la 3-0 printr-o dublă de senzaţie! Pazzini a marcat în minutele 30 şi 42. Sampdoria a terminat meciul cu un om mai puţin, în timp ce Interul a fost "îngălbenită" de arbitru: Cordoba, Balotelli, Zanetti şi Materazzi au fost avertizaţi. Sampdoria câştigă cu 3-0 turul semifinelei de Cupa şi Interul are viaţă grea în retur! La Inter, Chivu nu a fost trecut nici pe banca de rezerve, anunţă Sport.ro.

"Românii sînt puturoşi!".
Gică Craioveanu vine în ajutorul fotbalului românesc. Fostul jucător al Craiovei a venit în ţară cu un grup de investitori spanioli care sunt dispuşi să bage bani în Universitatea. Craioveanu ştie de ce fotbaliştii români nu mai au succes în străinătate. "Suntem foarte talentaţi, dar şi puturoşi", potrivit GSP TV.

Dragomir: "Ăia mici sunt de vină, nu Sandu şi Kassai". Dumitru Dragomir este de părere că nu Mircea Sandu şi Adalbert Kassai sunt de vină pentru incurcătura făcuta cu actele trimise la TAS, care îi dădeau palmaresul şi culorile Timişoarei lui Claudio Zambon, în timp ce bănăţenii erau înştiinţaţi că sunt ale lor. Preşedintele LPF a declarat că vinovaţii sunt juriştii "mici" din cadrul Federaţiei Române de Fotbal. "După părerea mea, nu sunt bune jignirile domnului Iancu. Dar Federaţia nu a dat nicio mână de ajutor Politehnicii Timişoara, ba dimpotrivă, nu numai că i-a pus piedică, dar a pus şi benzină pe foc. Ultimul lucru a pus capac: un avocat care nu e nici în primii 10 oameni de acolo, a trimis la FIFA o hârtie semnată de el, în numele lui Adalbert Kassai, în care spune ca FRF nu a ţinut cont de o hotărâre definitivă şi irevocabilă, care îi dă palmaresul şi culorile Timişoarei. Acolo scria că palmaresul şi culorile îi aparţin lui Zambon", a declarat Dumitru Dragomir pentru Sport Total FM.

România x 3 egal Serbia. În ultimul deceniu, internaţionalii plavi sub 21 de ani au fost vânduţi peste hotare de trei ori mai bine decât tinerii fotbalişti români. Belgradul a dat cea din urmă lovitură pe piaţa transferurilor în decembrie 2008, când Manchester United i-a transferat la pachet, de la Partizan, pe internaţionalii Zoran Tosici (21 ani) şi Adem Ljajici (17 ani) pentru 17,5 milioane de euro. La Bucureşti, ultimul puşti cu acelaşi nivel de vârstă plecat într-un campionat de vârf, Franţa, este Keşeru, ajuns la Nantes în 2004, la 18 ani, pentru numai 300.000 de euro, scrie Gazeta Sporturilor.

Dayro s-a accidentat.
Mijlocaşul columbian al roş-albaştrilor s-a accidentat la tendon şi ieri nu s-a antrenat. Dayro Moreno merge din rău în mai rău. A jucat prost în primul meci al returului, apoi s-a accidentat la un antrenament. Marţi seară a fost lovit de un coechipier şi s-a prăbuşit pe gazon, iar doctorul i-a spus lui Lăcătuş că mijlocaşul nu mai poate continua: "Are probleme la tendon!". Columbianul a plecat spre vestiare cu o pungă de gheaţă pe picior, însă zona afectată s-a inflamat ulterior, aşa că fotbalistul columbian a fost in imposibilitatea de a se pregăti ieri alături de colegi. A făcut-o separat şi la sala de forţă, scrie Gazeta Sporturilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite