Mourinho: "Mi-aş dori ca Zenga să fie succesorul meu la Inter"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mourinho: "Mi-aş dori ca Zenga să fie succesorul meu la Inter"
Mourinho: "Mi-aş dori ca Zenga să fie succesorul meu la Inter"

Antrenorul echipei Internazionale Milano, Jose Mourinho, a declarat înainte de duelul din această seară, cu Palermo (21:30), că i-ar  plăcea enorm ca Walter  Zenga să-i succeadă pe banca tehnică a grupării "nerazzurrilor".

"Zenga este bun, gândeşte jocul ca mine şi îşi studiază adversarii foarte bine. Ar putea fi el succesorul meu? Acestea sunt deciziile clubului dar mie mi-ar plăcea ca el să fie", a spus Mourinho.

Tehnicianul portughez a afirmat că este prieten cu Zenga datorită unor amici comuni. "Suntem prieteni probabil pentru că avem în comun doi prieteni care sunt doi buni amici de-ai mei. Este un prieten al unui bun prieten de-al meu şi asta face ca şi el să fie un bun prieten de-al meu. Acelaşi lucru pot să spun şi despre duşmani. Asta e gândirea mea. Mai mult, Walter este puţin ca mine. A fost peste tot în lume şi datorită muncii lui a arătat că este un antrenor valoros. Nu se îngrijorează despre imaginea pe care o arată şi îşi apără întotdeauna jucătorii", a mai spus Mourinho.

Mourinho a glumit că Palermo, echipa antrenată de Zenga, ar trebui să nu câştige meciul cu Inter pentru ca tehnicianul italian să devină antrenorul echipei de pe Giuseppe Meazza. "Va juca pe Meazza, casa lui, iar eu am fost motivat să joc cât mai bine când acelaşi lucru mi s-a întâmplat şi mie. Principalul e să nu câştige meciul de joi, altfel nu va ajunge niciodată să antreneze pe Inter în viitor", a glumit Mourinho.

Walter Zenga l-a convocat pe internaţionalul român Dorin Goian în lotul echipei Palermo pentru partida de joi, din deplasare, cu formaţia Internazionale Milano, la care evoluează şi fundaşul Cristian Chivu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite