Inter Milano vrea să îi prelungească înţelegerea lui Chivu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea clubului Internazionale Milano ar vrea să îi prelungească fundaşului Cristian Chivu contractul, fapt confirmat de o întâlnire programată pentru această săptămână, susţine un celebru jurnalist italian, Gianluca Di Marzio, informează canaleinter.it.

Di Marzio a precizat, pe site-ul său oficial, că Ioan Becali va avea o întâlnire cu conducerea grupării, în care aceasta din urmă va propune un nou contract pentru Chivu, însă cu un salariu mai mic decât cel actual.

Ioan Becali a declarat, pentru Ilsussidiario.net, că în mod sigur va avea o întâlnire cu oficialii grupării milaneze în această lună. "Sigur ne vom întâlni cu cei de la Inter până la finalul lunii, dar trebuie să stabilim o dată care să fie potrivită şi pentru Branca (n.r. - Marco Branca, oficial al clubului Inter Milano). Să rămână Chivu la Inter este prioritatea noastră. Îi respectăm mult pe Inter, Moratti şi Branca, astfel că aşteptăm această întâlnire importantă", a precizat Becali.

Cristian Chivu are contract cu Internazionale Milano până în vară, iar presa internaţională a scris că s-ar afla în atenţia mai multor grupări, între care şi Real Madrid, Ajax Amsterdam şi Bayern Munchen.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite