FOTBAL: Indignare la Madrid după accidentarea suferită de Cristiano Ronaldo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Indignare la Madrid după accidentarea suferită de Cristiano Ronaldo
FOTBAL: Indignare la Madrid după accidentarea suferită de Cristiano Ronaldo

Presa sportivă madrilenă scrie luni despre supărarea apărută la Real Madrid în urma reaccidentării la glezna dreaptă a atacantului portughez Cristiano Ronaldo, într-un meci disputat sâmbătă cu naţionala ţării sale, deşi nu era refăcut complet după o accidentare asemănătoare.

''Indignare la Madrid: ei cred că Portugalia nu ar fi trebuit să-l forţeze pe jucător'' să intre în teren, scrie pe prima pagină Marca, sub titlul: ''Patru săptămâni pauză'', alături de lista tuturor meciurilor pe care Real va trebui să le dispute fără vedeta sa.

''Faptul că a jucat a fost o greşeală. O greşeală de înţeles (ţinând cont de caracterul crucial al meciului - n.r.), dar totuşi o greşeală'', potrivit unei surse din clubul madrilen care a dorit să-şi păstreze anonimatul, citată de Marca.

Cristiano Ronaldo va fi indisponibil între trei şi patru săptămâni din cauza unei entorse la glezna dreaptă, după ce a disputat sâmbătă cu naţionala Portugaliei un meci din preliminariile CM-2010 împotriva Ungariei şi câştigat de lusitani cu 3-0.

Deja lovit la acea gleză în meciul din Liga Campionilor dintre Real Madrid şi Olympique Marseille, pe 30 octombrie, Ronaldo a fost nevoit sâmbătă să părăsească terenul în minutul 26, din cauza durerilor.

Ziarul AS titrează această frază a atacantului: ''Am forţat pentru a-mi ajuta ţara''.

Cristiano Ronaldo, cel mai scump jucător din istoria fotbalului (94 milioane euro), va rata astfel meciurile din Liga Campionilor pe care Real le va disputa cu AC Milan pe 21 octombrie şi 3 noiembrie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite