Incidente în care au fost implicaţi dinamovişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sărbătorirea înfrângerilor este o modă la Dinamo. După eşecul cu CFR Cluj (scor 0-1) din sezonul actual, trei fotbalişti, Nicolae Mitea, Andrei şi Adrian Cristea, au petrecut până

Sărbătorirea înfrângerilor este o modă la Dinamo. După eşecul cu CFR Cluj (scor 0-1) din sezonul actual, trei fotbalişti, Nicolae Mitea, Andrei şi Adrian Cristea, au petrecut până dimineaţa într-un select club bucureştean. Conducerea dinamovistă i-a amendat pe cei trei.

Semeghin, spaima sticlelor de vin

Numai după anul 2000, mai mulţi fotbalişti sau oficiali ai clubului Dinamo au avut probleme cu poliţia.

În septembrie 2004, jucătorul Adrian Iordache a fost implicat într-un accident rutier pe Autostrada Piteşti - Bucureşti.
Autovehiculul pe care îl conducea sub influenţa băuturilor alcoolice a derapat într-un şanţ, omorând un om. Iniţial s-a dispus neînceperea urmării penale, dar apoi s-a revenit.

Tot în 2004, fundaşul Dorin Semeghin, poreclit „Spaima sticlelor de vin”, a reuşit performanţa să intre cu maşina în zidul hotelului „Erbaşu”.

Când i s-au recoltat probe de sânge, avea 1,6 la mie alcoolemie, în condiţiile în care peste 0,8 înseamnă infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea.

După mai multe tergiversări, alcoolemia lui Semeghin s-a „evaporat” şi a ajuns sub 0,8, scăpând doar cu amendă.

În 2005, Ioan Becali, preşedintele executiv, a lovit cu maşina un copil pe trecerea de pietoni, provocându-i o fractură de antebraţ, dar a părăsit locul accidentului fără permisiunea poliţiei. Nu a plătit decât o amendă contravenţională.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite