În sfârşit, Realul atacă Barcelona!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Barcelona şi Real Madrid se vor întâlni mâine pentru a patra şi ultima oară în această primăvară, în manşa retur a semifinalelor Champions League, iar înfrângerea din meciul tur, scor 2-0, îl face pe Mourinho să rişte totul pentru a forţa calificarea în finala de pe 28 mai.

Spre deosebire de ultimele trei întlniri, "The Special One" va trimite pe teren o echipă ultra-ofensivă, din care nu vor lipsi Mesut Ozil, Angel Di Maria, Karim Benzema sau Cristiano Ronaldo, adică acelaşi "cvartet" utilizat în umilitoarea înfrângere suferită de madrileni în precedenta vizită pe "Nou Camp", scor 5-0!

Cotidianul spaniol As notează însă că Real Madrid a câştigat 9 din cele 11 partide în care cei patru au fost folosiţi împreună.

Forţat de suspendarea lui Pepe, "Mou" va renunţa la sistemul cu trei închizători şi îi va folosi doar pe Lass Diarra şi Xabi Alonso drept "paznici" pentru Messi, Xavi sau Iniesta.

În defensivă va reveni portughezul Carvalho, care va face cuplu în centru cu Raul Albiol, în timp ce benzile vor fi asigurate de Arbeloa şi Marcelo, conform prosport.

Iată echipa probabilă a Realului pentru meciul de mâine:

Casillas - Arbeloa, Carvalho, Albiol, Marcelo - Lass, Xabi Alonso - Ronaldo, Ozil, Di Maria - Benzema

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite