FOTBAL: Impresarul lui Bozovic a refuzat oferta Stelei, din cauza salariului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Impresarul lui Vladimir Bozovic, Zvonko Milojkovic, a declarat că Steaua a trimis o ofertă oficială pentru jucătorul muntenegrean, însă aceasta a fost refuzată imediat, din cauza salariul oferit fotbalistului.

"Steaua a trimis azi o ofertă oficială pentru Bozovic, dar am spus "nu" din start. Am crezut că e o glumă proastă şi încă aşteptăm propunerea reală. Salariul pe care i l-au oferit jucătorului era foarte mic, chiar mai mic decât are el la Rapid", a spus Milojkovic, care a adăugat că în acest moment nu există alte oferte pentru jucător.

Vladimir Bozovic se află încă sub contract cu gruparea Rapid, după ce CAF a decis să nu îl lase liber de contract, deşi jucătorul susţine că nu şi-a primit salariul de mai multe luni şi a fost evacuat din apartamentul primit de la club pentru că i nu s-a plătit chiria. Din câte se pare, Bozovic nu mai vrea să revină sub nicio formă la gruparea giuleşteană şi intenţionează să se adreseze TAS în cazul conflictului său cu Rapid.

Patronul Stelei, Gigi Becali, şi-a manifestat intenţia de a-l cumpăra pe Vladimir Bozovic de la Rapid, dar la pachet cu brazilianul Cesinha, el fiind dispus să ofere 1,2 milioane de euro pe amândoi, deşi giuleştenii cereau dublu. Mai mult, finanţatorul formaţiei din Ghencea spunea că s-a înţeles cu George Copos, dar până acum transferul celor doi nu s-a finalizat.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite