Guti: ”Îmi place să petrec până la șase dimineața”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

El a recunoscut că-i place viața de noapte și a făcut declarații care i-au vizat pe președintele Florentino Perez, pe antrenorul Pellegrini și pe anumiți colegi.

Jose Maria Gutierrez Hernandez sau Guti, cum este cunoscut în lumea fotbalului al doilea căpitan al echipei Real Madrid, a declarat că-i place să petreacă până dimineață în compania prietenilor. Conform agenției Europa Press, Guti a declarat într-un interviu acordat revistei ”La Gaceta” că acum este momentul când se poate bucura de plăcerile tinereții.

”Sunt un tip care nu se oprește nici ziua și nici noaptea. Îmi place să mă bucur de viața de noapte alături de prietenii mei. Nu mă văd intrând la 60 de ani într-o discotecă și stând până la ora șase dimineața. Acum mă văd”, a declarat Guti.

De parcă nu îi era de ajuns scandalul cu antrenorul Manuel Pellegrini, iată că Guti revine în atenția presei prin aceste declarații, la scurt timp după ce Real Madrid a fost eliminată din Cupa Regelui, de mult mai modesta Alcorcon, din al treilea eșalon fotbalistic. Iar în interviul acordat, Guti a făcut declarații care i-au vizat pe președintele Florentino Perez, pe antrenorul Pellegrini și pe anumiți colegi.

Vezi pe adevarul.es ce a declarat Guti despre aceștia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite