FOTBAL: Pantilimon: "Îmi pare rău! Am greşit la gol"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul echipei FC Timişoara, Costel Pantilimon, a declarat, luni, pentru MEdiafax, că înfrângerea suferită de formaţia sa, pe teren propriu, cu Steaua, scor 0-1, în etapa a XII-a a Ligii I, ar putea conta foarte mult la finalul campionatului.

"Trebuie să ne treacă supărarea după înfrângerea cu Steaua, pentru că sunt multe meciuri importante de acum încolo. Cu toate acestea nu ne este deloc uşor, pentru că am avut tribunele pline şi ne doream foarte mult să câştigăm cu Steaua şi să rămânem pe primul loc. Înfrângerea cu Steaua ar putea conta foarte mult la sfârşitul campionatului, pentru că, după cum se vede, acum sunt multe echipe acolo sus. Urmează meciuri cu alte contracandidate şi trebuie să facem tot posibilul să câştigăm acele meciuri", a spus Pantilimon.

Portarul grupării bănăţene a afirmat că regretă faptul că a greşit la faza golului marcat de atacantul Stelei, Romeo Surdu, şi le-a mulţumit celor care l-au încurajat la finalul partidei: "A fost o greşeală a mea la faza golului. Le mulţumesc colegilor, staff-ului tehnic şi conducătorilor că m-au susţinut, dar şi oamenilor care înţeleg fenomenul şi m-au sprijinit. Până la urmă cu toţii muncim şi cine nu munceşte nu greşeşte. Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa, dar acum nu trebuie să ne blocăm pentru că am pierdut un meci. Urmează alte meciuri şi trebuie să o scoatem la capăt".

Pantilimon a precizat că în partida din grupele Ligii Europa, din deplasare, cu Anderlecht Bruxelles singurul rezultat care ar păstra şanse de calificare pentru FC Timişoara în "primăvara europeană" este victoria. "Ne dorim să obţinem victorii cât mai repede posibil şi sperăm să o facem la Anderlecht şi cred că astfel ne vom putea reveni la normal. Dacă vom câştiga în Belgia, vom face 5 puncte şi cred că atunci vom putea spera la calificare. Nu cred că ne va ajuta alt rezultat în meciul cu Anderlecht", a adăugat Pantilimon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite