Ilie Dumitrescu: "Rădoi şi Goian sunt cei mai buni români ai Stelei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul stelist a comentat motivele pentru care, în prezent, echipa din Ghencea se află la şase puncte în spatele liderului Dinamo

Dumitrescu a comentat şi motivele pentru care, în prezent, Steaua se află la şase puncte în spatele liderului Dinamo: "În România, jucătorii, antrenorii şi conducătorii de cluburi nu sunt obişnuiţi să fie angrenaţi în trei competiţii. La Steaua, după un rezultat negativ în Liga Campionilor s-au inflamat spiritele, s-a creat o atmosferă negativă, care nu trebuia să apară. Rezultatele negative din Liga Campionilor trebuiau privite ca atare, dar diferit faţă de ceea ce înseamnă campionatul. Steaua a pierdut 4 puncte, cu Buzăul şi Otopeniul pe fondul acestei nelinişti de la club".

În opinia actualului antrenor, Rădoi şi Goian sunt cei mai buni jucători români ai Stelei din retur. "Ei au fost titulari de drept şi la naţională. Goian a avut o perioadă în care a stat pe banca de rezerve, dar nu ştiu cum s-a putut aşa ceva, ca Dorin să stea pe bancă. Dacă faci asta unui jucător, nu-i mai menţii cota", a fost de părere  Dumitrescu, care a ţinut să reamintească că a fost unul din cei care au simţit că atacantul Kapetanos va avea un parcurs bun la Steaua: "Am spus demult că grecul Kapetanos poate fi util echipei, el a şi arătat asta, dar ca să fie şi mai eficient trebuie să aibă în spate un număr 10, care să creeze faze de gol pentru el". F ostul mijlocaş ofensiv al Stelei s-a referit şi la Bogdan Stancu care "are nevoie de timp să se adapteze la Steaua şi mai are nevoie de mentalitatea aceea de învingător, care i-a lipsit până acum, chiar dacă a venit de la o echipă care acum este pe podiumul Ligii I".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite