Îl vor hăitui în toată ţara!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Îl vor hăitui în toată ţara!
Îl vor hăitui în toată ţara!

Războiul dintre suporteri şi Gigi Becali se va muta pe un nou plan: ultraşii îl vor teroriza pe latifundiar nu doar pe stadion, ci şi în campania electorală din această toamnă. Fostul lider al galeriei, Jean Pavel, pregăteşte un alt miting împotriva lui Becali, de o amploare mai mare decât cel din 7 iunie, când au ieşit în stradă 2.000 de oameni.

Fiecare meci sau loc unde apare Becali e un nou prilej ca fanii Stelei să-l conteste pe latifundiar. Dacă la Enschede patronul roş-albaştrilor a reuşit să scape de „vagabonzi” şi „derbedei”, aceştia s-au răzbunat cu vârf şi îndesat cu ocazia meciului cu Gloria Bistriţa, când scandările spectatorilor l-au scos din minţi pe Becali.

„Huliganii sunt problema României, nu voi mai plăti taxe şi impozite în semn de protest! Nu se poate să te înjure în aşa hal unii pentru care plăteşti amenzi la UEFA de 80.000 de euro. I-am filmat şi le garantez că nu vor mai intra pe stadion. O să anulăm abonamentele de la peluze”, a tunat Becali la finalul partidei.

Totuşi, ideea sa nu este tocmai legală, iar ultraşii abia aşteaptă să aibă motiv de a-l da în judecată pe latifundiar în cazul în care acesta va pune în practică această măsură. De altfel, suporterii Stelei nu par deloc speriaţi de ameninţările lui Gigi Becali şi pregătesc noi planuri pentru a-l şicana pe omul de afaceri.

A pierdut multe voturi după ce l-a demis pe Hagi

Dacă în partida cu bistriţenii contestatarii s-au mutat de la Peluza Sud la tribuna I, aceştia intenţionează să repete figura şi la meciurile următoare, pentru a-l deruta pe Becali.

„Vom merge la tribuna a II-a, după care înapoi la peluză şi iar la tribuna I. Nu ne va putea închide gura niciodată!“, susţin ultraşii. Totuşi, cea mai ingenioasă metodă de contestare găsită de suporteri este aceea de a-l însoţi şi de a-l înjura pe Gigi Becali peste tot unde va merge patronul Stelei în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale.

Există şi precedente în acest sens. Patronul Stelei a pierdut multe voturi şi la alegerile europarlamentare din 2007, respectiv cele parlamentare din 2008, atunci când fanii au răbufnit după îndepărtările simbolurilor roş-albaştrilor, Hagi şi Lăcătuş, iar partidul lui Becali n-a reuşit să sară pragul electoral.

image

Eu am luat Steaua de pe locul 13 şi am făcut-o să strălucească! Am salvat-o de la retrogradare în 2000, când am fost pe la Oneşti şi am băut nişte şpriţuri cu Nicolae Puiu.

image


Gigi Becali
patron Steaua

Stoichiţă, fără contract la Steaua!

Deşi a bifat cinci meciuri în noul său mandat, Mihai Stoichiţă n-a parafat încă nicio înţelegere oficială cu Steaua. „Sunt dispus să antrenez şi fără contract!”, a spus „Lippi”.

Se pare că oficialii Stelei întârzie intenţionat semnarea actelor, întrucât, dacă echipa nu va merge, Stoichiţă ar putea fi înlocuit cu Panduru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite