Iker Casillas a rămas din nou fără iubită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iker Casillas nu are o iubită
Iker Casillas nu are o iubită

Ana Isabel Medinabeitia Dominguez l-a părăsit în urmă cu trei săptămâni pe portarul echipei Real Madrid și are o relație cu un alt bărbat.

Portarul Iker Casillas (Real Madrid) a rămas din nou fără iubită, anunță ziarul "20 minutos", care preia o informație culeasă din revista "Diez minutos". Goal-keep-erul madrilen s-a despărțit de curând de iubita sa, Ana Isabel Medinabeitia Dominguez.

Ruptura dintre cei doi s-a produs în urmă cu trei săptămâni. Conform sursei citate, nu mai există șanse de împăcare, cel puțin momentan, deoarece Ana Isabel are deja un alt iubit.

Relația dintre Casillas și Medinabeitia a ieșit la iveală în urmă cu două luni. De atunci, cei doi au fost foarte discreți în legătură cu relația lor. Atât de discreți încât despre viața Anei Isabel nu se știe mare lucru.

În vârstă 26 de ani, ea este este originară din satul Navalmoral de la Mata (Extremadura). Este fiica unui important om de afaceri și lucrează ca director de marketing la o bancă.

Înainte de a fi cu Ana Isabel, Casillas s-a iubit aproape trei ani cu fotomodelul Eva Gonzalez. Relația sa cu aceasta s-a rupt în luna august a anaului 2008. Eva Gonzalez este acum cu toreadorul Cayetano Rivera, despre care a spus de curând că este "perechea ideală" pentru ea.

Vezi pe adevarul.es galerie foto cu Ana Isabel, cea care l-a părăsit pe Casillas

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite