Iker Casillas: "Spania e favorită la Mondiale"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iker Casillas
Iker Casillas

Portarul şi căpitanul naţionalei Spaniei, Iker Casillas, a declarat că în viziunea sa este logic ca selecţionata iberică să fie considerată favorită la Cupa Mondială din 2010, într-un interviu, acordat vineri, cotidianului sportiv AS, informează AFP.

"Mi se pare logic că noi sunt consideraţi favoriţi la Cupa Mondială din Africa de Sud, merităm acest lucru şi în plus suntem la conducerea clasamentului FIFA. În prezent, echipa noastră este bine rodată, foarte puţine naţionale pot spune asta. Poate Anglia, dar nu şi Brazilia, Italia, Franţa sau Argentina", a spus portarul echipei madrilene.

Internaţionalul spaniol a subliniat că actuala generaţie a naţionalei Spaniei are forţa să evolueze la "Cupa Mondială şi Euro-2012, dar apoi trebuie reînnoită echipa". Cei mai mulţi jucători naţionalei Spaniei vor avea mai mult de 30 de ani după Campionatul European din Polonia şi Ucraina.

Iker Casillas, în vârstă de 28 ani, are 101 selecţii la naţională şi a fost căpitanul echipei campioane europene în 2008.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite