FOTBAL: Pinalty: "Îi dau pe mâna DNA-ului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Pinalty:  "Îi dau pe mâna DNA-ului"
FOTBAL: Pinalty: "Îi dau pe mâna DNA-ului"

Victoria fără dubii a Ceahlăului la Mediaş, scor 2-0, a ridicat şi mai multe semne de întrebare în privinţa rezultatului obţinut în urmă cu o etapă în faţa dinamoviştilor, când nemţenii au pierdut lamentabil, la patru goluri diferenţă.

Preşedintele de onoare al nemţenilor, Gheorghe Ştefan, declară că jucătorii săi au avut doar ghinionul să întâlnească echipe puternice în acest debut de campionat.

Ştefan spune că dacă ar suspecta pe cineva că nu şi-ar fi apărat corect şansele, ar deferi acele persoane justiţiei. "Ceahlăul a avut ghinionul să joace împotriva unor echipe puternice în primele etape. Am primit goluri destul de rapid şi moralul jucătorilor nu a mai fost acelaşi. Referitor la cei care spun că unii jucători nu au evoluat la valoarea lor reală, vă spun că, dacă mi se aduc dovezi în acest sens, îi dau afară din lot şi îi duc şi la DNA. Adevărul e că, dacă vezi un fundaş care lustruieşte mingea în minutul 4, te poţi gândi la orice. Vă spun că eu, Gheorghe Ştefan, nu am avut de-a face cu astfel de lucruri de ani de zile", a declarat preşedintele pietrenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite