Iese sânge din Galata!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ultima înfrângere a echipei lui Hagi, 1-3 cu Istanbul B.B., Emmanuel Culio şi Milan Baros s-au luat la bătaie, argentinianul având nevoie de îngrijiri medicale. Într-o perioadă în care postul său pe banca lui Galatasaray e ameninţat, Gică Hagi a pierdut şi controlul vestiarului.

Atmosfera din lotul grupării „Cim Bom" se transformă pe zi ce trece într-una incendiară. N-a fost de-ajuns că şirul de rezultate negative au făcut ca echipa lui Hagi să se zbată ruşinos în mediocritate, iar tehnicianului român să i se ceară tot mai insistent demisia.

„Capacul" a fost pus sâmbătă, după eşecul cu Istanbul B.B. (1-3), când argentinianul Culio s-a contrat la scenă deschisă cu colegul său, cehul Milan Baros. Conform martorilor oculari citaţi de presa de pe Bosfor, fostul mijlocaş al lui CFR Cluj a ieşit destul de şifonat din acest „meci", echipa medicală a Galatei muncind serios pentru a-i şterge urmele de sânge.

Sorta regelui se decide miercuri

De unde a pornit scandalul?  De la o banală fază din ultimele minute ale partidei, la care Culio a preferat o finalizare individuală. „De ce nu mi-ai pasat?", i-a reproşat Milan Baros argentinianului. „Nu erai prea bine plasat!", a ripostat „DraCulio", sugerându-i atacantului ceh să-şi vadă de propriile erori.

Fire impulsivă, Baros a aşteptat intrarea la vestiare pentru a-l pune la punct pe Culio, pe care l-a lovit în zona feţei provocându-i o uşoară hemoragie. Conflictul putea degenera dacă cei doi „lei" n-ar fi fost calmaţi de coechipieri. Tensiunile din propria curte n-au picat deloc bine pentru Gică Hagi, cu două zile înainte de returul cu Gaziantepspor din sferturile Cupei Turciei, programat miercuri (ora 20.00, Sport.ro).

În primul rând, rămâne de văzut dacă „Regele" va reuşi să-i împace pe Culio şi pe Baros pentru a-i putea trimite pe teren în acelaşi timp. După 2-3 în turul de la Gaziantep, tehnicianul român are nevoie de linişte pentru a forţa intrarea în semifinalele Cupei Turciei, singura cale prin care Galata mai poate ajunge în cupele europene.

În caz contrar, sezonul echipei din Istanbul este compromis în totalitate, iar cu Hagi se poate întâmpla orice, inclusiv să fie dat afară de başkanii turci.

"Totul mergea bine, dar au venit câteva greşeli care ne-au costat. Rezultatul a fost influenţat şi de vânt, care, în repriza a doua, a bătut împotriva noastră."
Gică Hagi
antrenor Galatasaray

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite