Ibrahimovici ratează meciul cu Juventus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zlatan Ibrahimovici
Zlatan Ibrahimovici

Zlatan Ibrahimovici a fost suspendat, în data de 6 februarie, pentru trei meciuri în campionatul Italiei deoarece a lovit un adversar la meciul din 5 februarie, scor 0-0, cu Napoli.

Curtea de Justiţie federală din Italia a respins, joi, apelul clubului AC Milan în cazul atacantului Zlatan Ibrahimovici, suspendat trei meciuri pentru că a lovit un adversar, astfel că suedezul va rata partida din acest week-end cu Juventus Torino, din etapa a XXV-a a campionatului italian.

Gruparea milaneză consideră nedreaptă decizia Curţii de Justiţie federală. "Decizia este nedreaptă deoarece s-a aplicat o sancţiune destinată faptelor violente, iar în acest caz nu a fost o faptă violentă. Este o gravă eroare judiciară", se arată într-un comunicat postat pe site-ul AC Milan.

Zlatan Ibrahimovici a fost suspendat, în data de 6 februarie, pentru trei meciuri în campionatul Italiei deoarece a lovit un adversar la meciul din 5 februarie, scor 0-0, cu Napoli. Ibrahimovici a fost eliminat la partida cu Napoli, în minutul 64, după ce i-a dat o palmă fundaşului Salvatore Aronica.

Ca urmare a suspendării, Zlatan Ibrahimovici a ratat meciurile cu Udinese şi cu Cesena, iar sâmbătă va lipsi de pe teren şi de la partida cu Juventus, programată la ora 21.45.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite