Ibrahimovici riscă să fie suspendat pentru derby-ul AC Milan - Inter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zlatan Ibrahimovici
Zlatan Ibrahimovici

Jucătorul echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovici, riscă să fie suspendat pentru derby-ul cu Inter Milano, de la începutul lunii aprilie, din cauza eliminării de la meciul cu Bari, scor 1-1.

Ibrahimovici l-a lovit pe fundaşul echipei Bari, Marco Rossi, în minutul 73, după un duel pierdut în faţa acestui jucător. Suedezul mai primit, în minutul 60, un cartonaş galben, după ce a marcat un gol care a fost anulat.

"Suspendat pentru derbi? Vom vedea", a declarat tehnicianul Massimiliano Allegri.

În cazul în care Ibrahimovici va fi suspendat două meciuri, echipa AC Milan va fi privată la derbi de serviciile celui mai bun marcator al său (14 goluri în Serie A). Zlatan Ibrahimovici va rata în mod sigur, în urma eliminării de duminică, partida cu Palermo, de săptămâna viitoare.

"Din nefericire el a avut acea reacţie. Dar el trebuie să fie calm, liniştit. Sunt lucruri care se pot întâmpla în astfel de perioade, el nu trebuie să se enerveze pentru că nu a mai marcat de o lună. Deja a dat atât de multe...", a precizat Allegri.

Formaţia AC Milan a încheiat la egalitate, duminică, scor 1-1, pe teren propriu, cu Bari, într-un meci contând pentru etapa a XXIX-a a campionatului Italiei. Din minutul 73, AC Milan a evoluat cu un jucător mai puţin, în urma eliminării lui Zlatan Ibrahimovici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite