Ibrahimovici nu se dezminte: "Pentru a juca bine trebuie să fiu nebun"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zlatan Ibrahimovici
Zlatan Ibrahimovici

Atacantul Zlatan Ibrahimovici a declarat, într-un interviu acordat cotidianului L'Equipe, că pentru a juca bine trebuie să fie puţin nebun şi a subliniat că vrea să câştige Liga Campionilor alături de Paris Saint-Germain.

"Pentru a juca bine trebuie să fiu nebun. Dacă încep să mă destind, nu va fi de bine. Când eşti mulţumit de tine, te relaxezi. Pentru a fi bun trebuie să simţi o furie. Am nevoie de nebunie pentru a fi bun pe teren. Oamenii vorbesc mult. Mă judecă fără să mă cunoască. Dar asta face parte din folclor şi îmi place. Cu cât se scriu mai multe prostii, cu atât mai bine. Pentru că acest lucru îmi dă mai multă energie, mai multă adrenalină să fac mai multe în teren. Nu vreau să fiu perfect. Nu-mi place ideea de perfecţiune. Pentru mine, nimeni nu e perfect. Cel care se crede perfect face cea mai mare prostie..", a afirmat Ibrahinmovici.

În ceea ce priveşte salariul său, Ibrahimovici a spus: "Pentru calitate trebuie să plăteşti un preţ, nu? Calitatea nu este gratuită. Şi apoi nu înţeleg de unde aceste critici. Aceşti bani vor genera mai multe impozite în Franţa. Deci politicienii ar trebuie să fie mulţumiţi, nu? Este foarte ciudat...Bani aveam şi înainte să vin aici. Am venit la Paris pentru provocarea lansată".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite