Ibrahimovici: „Balotelli nu are loc la Milan!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zlatan Ibrahimovici
Zlatan Ibrahimovici

După ce săptămâna trecută Mario Balotelli declara că în curând va fi coleg de echipă cu Ibrahimovici şi Cassano, suedezul i-a mai tăiat din elan.

Zlatan Ibrahimovici spune că la Milan pur şi simplu nu mai este loc pentru încă un atacant. „Nu mai e loc şi pentru Balotelli”, a declarat atacantul suedez pentru „Gazzetta dello Sport”. „La Milan îi avem deja pe Ibrahimovici, Cassano, Robinho, Pato şi Inzaghi, care este accidentat. De câţi atacanţi avem nevoie? Jucăm cumva în sistem 4-6? Nu mai avem nevoie de alţi atacanţi”, a continuat Ibrahimnovici, care a fost coleg la Inter cu Balotelli doi ani, între 2007 şi 2009. „Ibra” nu i-a închis de tot uşa lui „SuperMario” şi a declarat la final că până la urmă „decizia aparţine conducerii echipei”.

Balotelli a făcut deliciul presei internaţionale în urmă cu câteva zile, declarând fără modestie, pe lângă faptul că abia aşteaptă un transfer la Milan, că cel mai talentat jucător italian la ora actuală este el, şi nu Cassano, cum declarase preşedintele „rossonerilor”, Silvio Berlusconi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite