Ibrahimovici sau Ronaldo?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ibrahimovici sau Ronaldo?
Ibrahimovici sau Ronaldo?

În această seară, toţi ochii vor fi aţintiţi asupra celor doi atacanţi. Chivu va privi meciul de la televizor. Manchester United-Inter Milano este meciul zilei în Liga Campionilor. Va fi un duel între Ibrahimovici şi Cristiano Ronaldo, dar şi o încleştare între Ferguson şi Mourinho.

Englezii nu au pierdut acasă în ultimele 18 jocuri în Ligă. Mai mult, ei au înregistrat 11 victorii, două egaluri şi numai două înfrângeri cu echipele italiene.

De partea cealaltă, Inter se bazează pe Mourinho. Acesta a înregistrat, în Liga Campionilor, o singură înfrângere în cinci vizite pe Old Trafford.

Fără Chivu pe Old Trafford

Mai mult, antrenorul portughez are cinci victorii, patru egaluri şi o înfrângere cu Manchester pe vremea când era pe banca tehnică a celor de la Chelsea. „Mourinho mi-a luat Liga Campionilor atunci când jucam la Monaco. A fost o pierdere mare pentru mine, iar acum vreau să-mi iau revanşa”, a spus Evra în presa engleză.  Românul Chivu va privi de la televizor meciul de azi. Problemele românului au apărut imediat după meciul tur din Italia, când Inter şi Manchester United au remizat pe San Siro (0-0).  De acum 2 săptămâni, Cristi Chivu nu a mai intrat în vederile selecţionerului Mourinho, el nefiind nici măcar rezervă la meciurile din Serie A.

Săpunaru, cu un picior în sferturi

Cum era de aşteptat, Chivu nu va fi prezent nici azi pe Old Trafford, el fiind nevoit să urmeze un tratament intens de

image

fizioterapie pentru a se recupera cât mai repede. Chivu, de altfel, în ultima săptămână s-a antrenat doar la sala de forţă, fiindu-i interzis să iasă la alergare pe teren.

La fel de interesant ca meciul din Anglia este cel de pe Camp Nou, dintre Barcelona şi Lyon. După 1-1 în tur pe Stade Gerland, fosta cunoştinţă a Stelei din grupe are o sarcină extrem de dificilă pe terenul ibericilor, care nici nu se gândesc să scape ocazia de a prinde sferturile.  Dacă la Barcelona - Lyon e greu de zis cine va spune „La revedere” Ligii Campionilor, nu acelaşi lucru se poate spune despre jocul Porto - Atletico Madrid, partidă în care, cu siguranţă Săpunaru va fi titular. Echipa portugheză are atuul celor două goluri marcate în deplasare şi are în plus experienţa necesară pentru a se califica în sferturile de finală.

În ultimul meci al serii, pe Olimpico, AS Roma trebuie să se lupte serios pentru a trece de Arsenal. Partida porneşte de la 1-0 pentru englezi, şi după cum îi ştim pe băieţii lui Wenger, ei sunt capabili să mărească avantajul luat pe Emirates. Furia Romei nu este însă de nebăgat în seamă, orice fiind posibil, mai ales atunci când e vorba de bani şi onoare.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite