Fotbal: Agentul lui Ibrahimovici critică declaraţiile lui Erik Hamren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul fotbalistului suedez Zlatan Ibrahimovici a criticat revelaţiile făcute de noul selecţioner al Suediei, Erik Hamren, care a avut îndoieli faţă de viitorul în reprezentativă al vedetei de la FC Barcelona.

"Un jucător de talia lui Zlatan ar trebui să poată avea dreptul de a reflecta liniştit, fără să fie pus sub presiune în asemenea mod", a declarat agentul barcelonez Mino Raiola pentru tabloidul Aftonbladet. "Eu aş fi acţionat altfel, pentru că acum situaţia se poate agrava", a adăugat el, citat de Agerpres.

Noul selecţioner suedez, Erik Hamren, a dezvăluit că Zlatan Ibrahimovic i-a spus că ar putea să nu se mai prezinte la naţională, astfel că nu va figura pe lista celor 24 de jucători reţinuţi pentru a juca un amical cu Italia, pe 18 noiembrie. "Lipseşte un nume pe listă. Este cel al lui Zlatan. El nu ştie dacă vrea să continue să joace pentru selecţionată", a spus Hamren, la o conferinţă de presă. "Nu se poate forţa un cal să bea. Eu vreau jucători motivaţi în echipa naţională", a spus tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite