Iatan a decedat în urma unui stop cardio-respirator cu edem pulmonar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iatan a decedat în urma unui stop cardio-respirator cu edem pulmonar
Iatan a decedat în urma unui stop cardio-respirator cu edem pulmonar

Alexandru Iatan, portarul Dunării Giurgiu care a decedat ieri la la doar 19 ani, la un antrenament al echipei, a mai avut în familie un deces fulgerător. Tot după un cardio-respirator a decedat şi bunica acestuia.

Mai citeşte:

O bunică din partea mamei fotbalistului a murit, în trecut, la 50 de ani, după ce a suferit un stop cardio-respirator, a precizat un unchi al fotbalistului.

Medicii de la Spitalul Judeţean din Giurgiu au efectuat astăzi un raport preliminar cu privire la cauza decesului tânărului portar Iatan. În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că decesul acestuia a provenit tot de la  un stop cardio-respirator, cu edem pulmonar. Iar, verdictul final, venit de la Institutul de Medicină Leagală Mina Minovici, a fost similar.

Păriţii, cutremuraţi de decesul fiului

Părinţii tânărului se aflau la mare când au aflat de tragedie şi au venit de urgenţă la Giurgiu pentru a se ocupa de înmormântarea fiului lor.

Portarul Alexandru Iatan, internaţional de juniori, a murit ieri la un antrenament al echipei Dunărea Giurgiu. El a apărat un penalty, la care mingea l-a lovit în stomac. Portarul a mai plonjat o dată, apărând o a doua lovitură de pedeapsă, după care s-a ridicat, fără să pară ameţit. Colegii l-au aclamat pentru performanţa sa, moment în care portarul s-a prăbuşit şi a decedat la scurt timp, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita.

image

Trupul neînsufleţit al lui Alexandru a fost ridicat în această seară de familie, de la Spitalul Judeţean din Giurgiu.

Urmărit de Inter şi Juventus

În urmă cu un an, Alexandru Iatan,a  intrat în atenţia mai multor echipe din Europa. Acesta a participat alături de naţionala de tineret la un turneu în Italia, la Salerno. Aici, tânărul portar a fost urmărit de mai mulţi impresari, printre care şi de reprezentanţi ai celor de la Inter şi Juventus.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite