Iată tortul primit de Torje de la mama lui!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tortul lui Gabi Torje
Tortul lui Gabi Torje

Gabi Torje şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de mama sa, Silvia, şi sora, Teodora, iar după partida cu AS Roma, le va oferi colegilor câte un pahar de şampanie.

Transferat în vară de la Dinamo la Udinese, timişoreanul a impresionat la început şi chiar dacă nu a reuşit să înscrie până acum i-a oferit multe pase de gol veteranului Antonio Di Natale. Ieri, după antrenamente, Torje a primit vizita mamei şi a surorii sale iar la sfârşitul săptămânii la Udine va sosi şi impresarul său, Cristea Opria.

Acesta i-a pregătit un cadou special cu ocazia celor 22 de ani împliniţi, număr norocos pentru fotbalistul născut pe 22 noiembrie, acesta fiind şi motivul pentru care la Dinamo a ales să-l poarte pe tricoul de joc.

Şi la Udinese a vrut să aibă echipamentul imprimat cu "22" dar s-a mulţumit cu "25" după ce Wahlid i-a "furat" cifra "talisman".

"Am vorbit la telefon cu el, l-am felicitat, iar la sfârşitul săptămânii o să ajung şi eu la Gabi, să-i spun personal <<La mulţi ani!>>. I-am trimis un cadou special", ne-a spus Opria.

Darul său este unul costisitor: un Mercedes CLS 4x4 care costă aproape 100.000 de euro, preţ ce include dotări de lux şi taxe. Maşina va intra în posesia lui Torje cel târziu astăzi, iar românul se poate lăuda deja cu-n adevărat parc auto.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite