Grigoraş: „Este cel mai slab meci de când sunt la Iaşi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grigoraş: „Este cel mai slab meci de când sunt la Iaşi”
Grigoraş: „Este cel mai slab meci de când sunt la Iaşi”

Antrenorul Politehnicii s-a arătat extrem de nemulţumit după ce echipa sa a eliminat pe Pandurii Târgu Jiu din Cupa României.

Petre Grigoraş şi-a desfiinţat jucătorii la conferinţa de presă de după meciul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 3-1, din şaisprezecimile Cupei României.

„Sunt mulţumit numai de scor, în rest este cel mai slab meci de când sunt la Iaşi. Este prea puţin pentru o echipă să joace numai 20-30 de minute. Nu aşa se ajunge departe în Cupă sau se iau puncte în campionat. Pandurii a venit fără mulţi jucători titulari, iar noi ar fi trebuit să profităm de acest avantaj. Din păcate, am tremurat pe final”, a declarat „Grig”.

Tehnicianul ieşenilor nu a fost impresionat nici de prestaţia jucătorilor care au evoluat din nou în prima echipă după o absenţă. „Dintre rezervele folosite azi, cred că în următorul meci din campionat voi folosi aproximativ un jucător. Nici la schimbări nu pot spune că am fost inspirat”, a precizat Grigoraş.

De cealaltă parte, antrenorul secund de la Pandurii Târgu Jiu a ţinut să îşi apere jucătorii. „Am plătit tribut vârstei fragede a jucătorilor noştrii. Aşa cum s-a văzut, nu am venit cu autobaza în poartă, lucru care ne-a costat”, a declarat Florin Bejinariu.

Politehnica Iaşi a învins, marţi seară, pe Pandurii Târgu Jiu, scor 3-1, şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite