FOTBAL: Poli Iaşi a scăpat nepenalizată în "cazul nocturna"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al formaţiei Politehnica Iaşi, Sorin Boca, a declarat că Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a luat decizia corectă atunci când a decis să respingă memoriul clubului Farul în "cazul nocturna".

"TAS a luat decizia care se impunea şi mă aşteptam să respingă apelul Farului. Cred că şi cei de la Farul Constanţa ştiau că au şanse mici de reuşită. Meciul s-a jucat pe teren şi era greu de crezut că TAS poate anula un rezultat, mai cu seamă că şi comisiile federale ne-au dat dreptate", a spus Boca.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a informat, miercuri seară, clubul Farul Constanţa, că a respins memoriul depus în "cazul nocturna" de la meciul cu Poli Iaşi, din turul campionatului. În urma deciziei TAS, locul în clasament al celor două formaţii rămâne neschimbat, astfel că ieşenii au încheiat pe poziţia a 14-a, prima neretrogradabilă, cu 37 de puncte, iar Farul a retrogadat, având 30 de puncte.

Pe de altă parte, oficialul ieşean a adăugat că Poli Iaşi a demonstrat prin rezultatul din Giuleşti că are onoare şi că a jucat doar pe teren, fără să ţină cont de alte aspecte. " Am demonstrat ceva după acest rezultat. Mulţi au crezut că vom merge în excursie la Rapid, dar echipa a jucat admirabil şi îi felicit pe jucători atât pentru evoluţie, cât şi pentru rezultat. Nu au jucat pentru altcineva, ci pentru ei, pentru un rezultat prestigios în faţa unei formaţii de top", a afirmat Boca.

Referitor la situaţia antrenorului Cristiano Bergodi, care este curtat intens de patronul echipei Steaua, Gigi Becali, pentru a semna cu formaţia din Ghencea, Boca a afirmat că urmează să discute telefonic cu tehnicianul italian în cursul zilei de joi pentru a clarifica lucrurile. 

Sursa NewsIn


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite