Iancu l-a dat afară pe Uhrin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Iancu, preşedintele clubului FC Timişoara, l-a demis aseară pe antrenorul echipei, Dusan Uhrin jr, „în interesul clubului”. Dacă nu ar fi fost penalizată cu 6 puncte, FC Timişoara ar fi fost liderul la zi în Divizia A. Asta nu l-a împiedicat pe Marian Iancu să-l dea afară pe Uhrin.

Rezultatele şi fotbalul-spectacol practicat de timişoreni în cel mai bun sezon de când Marian Iancu a preluat echipa nu l-au împiedicat pe acesta să şocheze lumea fotbalului românesc după ce a decis aseară să-l demită pe Dusan Uhrin jr, antrenorul principal al echipei.

„Ştie el de ce am făcut asta. Acest club trebuie să fie respectat şi apărat”, a declarat preşedintele timişorenilor aseară la sport.ro, menţionând că decizia a intervenit în urma unui eveniment întâmplat luni. 

Acesta nu a dorit să comenteze mai departe decizia luată, precizând că i-a acordat de-a lungul timpului toată încrederea antrenorului ceh.

Uhrin a presimţit demiterea

„Eu l-am adus, eu l-am promovat, el a avut mereu ultimul cuvânt în ceea ce priveşte echipa, a avut şi rezultate, dar au intervenit lucruri care mă obligă în interesul clubului să recurg la această metodă”, a spus Iancu.

„Nu va fi o despărţire cu scandal, nu trebuie să-i plătesc compensaţii financiare şi nu pot decât să-i strâng mâna la despărţire”, a mai spus Iancu.

Luni seară, Dushan Uhrin jr s-a aflat în tribune la meciul Steaua Bucureşti-Unirea Urziceni, unde a stat alături de impresarii Victor şi Giovanni Becali. Antrenorul timişorenilor a presimţit parcă demisia.

„Tot după un 4-0 am plecat şi de la Mlada Bolelslav. Aştept meciul oficial de luni cu Marian Iancu”, declara Uhrin după victoria cu FC Braşov de sâmbătă. 

image

Ştie el de ce am făcut asta. Acest club trebuie să fie respectat şi apărat.

image


Marian Iancu
preşedinte

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite