Iancu: „Penalităţile mi se par imposibile!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Iancu (foto), preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Timişoara, este unul dintre cei mai buni contribuabili la bugetul FRF.

Numele lui Iancu a figurat de două ori pe agenda de lucru a Comisiei de Disciplină care l-a sancţionat cu două penalităţi foarte mari: 300.000 de lei la 4 martie şi 450.000 de lei la 18 martie. În total, 7,5 miliarde de lei vechi (175.000 de euro). În plus, a mai strâns şi 27 de luni de suspendare.

Toate pentru declaraţiile jignitoare la adresa FRF şi a lui Mircea Sandu.Patronul clubului din Banat îşi recunoaşte vina, dar nu este de acord cu amenzile.

„Ele au venit în urma declaraţiilor mele pe care mi le însuşesc. Penalităţile mi se par imposibile pentru că nimeni nu ar putea să le acopere din veniturile proprii.

Sancţiunile sunt date mie personal şi nu pot implica clubul. Sunt ieşite complet din normalitate”, a spus, pentru „Adevărul”, Marian Iancu.

Speră în recuperarea punctelor

Oficialul clubului timişorean are mare încredere că în şedinţa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, programată la 2 aprilie, FC Timişoara îşi va primi punctele înapoi.

„Sperăm să recăpătăm cele şase puncte. Pentru palmares şi culori există un proces penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti”, a conchis Iancu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite