Iancu: ”Pentru LPF sunt pe post de remorcă la Piţurcă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu
Marian Iancu

"În opinia mea, comisiile şi-au făcut dovada complicităţii alături de Piţurcă în ceea ce înseamnă discriminare. Voi depune plângeri la Consiliul Europei, la FIFA şi la UEFA. Vreau să cer oficial o comisie de la forul european, de la FIFA şi UEFA care să vină să facă lumină în cazul acesta. Să vadă cum pot comisiile să judece în felul în care au judecat", a spus Marian Iancu la Sport.ro, făcând referire la deciziile luate de Comisia de Disciplină şi Comisia de Recurs ale LPF în cazul jignirilor reciproce adresate de Iancu şi managerul general al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă.

Referitor la decizia Comisiei de Recurs a LPF, de a-i reduce suspendarea dictată de Comisia de Disciplină de la trei luni la două luni, precum şi modificarea cuantumului amenzii primite, Iancu a precizat: "Eu beneficiez ca remorcă a lui Piţurcă, dacă nu era Piţurcă eu nu beneficiam de reducere".

Comisia de Recurs a LPF a decis, joi, să admită în parte apelul formulat de Marian Iancu la decizia dictată de Comisia de Disciplină de suspendare pentru o perioadă de trei luni şi amendarea oficialului timişorean cu suma de 15.000 de lei, ca urmare a conflictul verbal avut cu Victor Piţurcă. Astfel, suspendarea a fost redusă de la trei la două luni, iar amenda de la 15.000 de lei la 6.000 de lei.

Şi apelul formulat de managerul general al clubului Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, suspendat patru etape în urma conflictului verbal cu Marian Iancu, a fost admis în parte, sancţiunea fiindu-i redusă la o etapă de suspendare. Comisia de Recurs a decis, însă, menţinerea cuantumului amenzii dictate împotriva managerului general al Universităţii Craiova, respectiv 7.950 de lei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite