INTERVIU Dinu dezlănţuit: "Arbitrul a crezut că jucătorii au pantofi de damă cu toc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
INTERVIU Dinu dezlănţuit: "Arbitrul a crezut că jucătorii au pantofi de damă cu toc"
INTERVIU Dinu dezlănţuit: "Arbitrul a crezut că jucătorii au pantofi de damă cu toc"

„Mister“ a explicat cauzele eşecului cu Inter Curtea de Argeş. El i-a nominalizat pe Dolha şi pe Boştină drept vinovaţi pentru golul primit şi a criticat tactica lui Bonetti.Forţată să joace fără spectatori, Dinamo a fost părăsită şi de şefi la meciul de vineri seară.

Citiţi şi:
Cristi Borcea:„Crăciunescu a vrut să distrugă Dinamo“

Dinamo - Internaţional Curtea de Argeş 0-1/ "Câinii roşii", de râsul lumii!

Cornel Dinu a fost singurul dintre oficialii „câinilor” care a urmărit partida din lojă. Ce a văzut i-a stricat însă weekendul.

„Adevărul“: Dinamo a pierdut pe teren propriu cu o nou-promovată. Cât de gravă e situaţia?

Cornel Dinu: În primul rând, atunci când joci cu doi oameni mai puţin pe teren, doar un miracol te salvează de la înfrângere. În istoria echipei nu s-a întâmplat până acum să avem doi jucători daţi afară şi să câştigăm... sau dacă îmi aduc bine aminte, am reuşit o dată prin 1973, când am jucat cu Universitatea Cluj.

Ei aveau 2-0 şi noi am reuşit să batem cu 3-2. Golurile au fost marcate de regretatul Florea Dumitrache şi de mine, cu un şut de la 20 de metri. Erau alte vremuri.


Revenind la ce s-a întâmplat vineri seară, cine e vinovat la golul primit din corner?

Din ce ştiu au fost explicate astfel de faze fixe la antrenamente. Poate au fost probleme de comunicare. Oricum, Boştină trebuia să fie acolo, însă el era pierdut pe teren, iar Dolha trebuia să-şi ţină colţul. Ăla e colţul portarului.

Uitaţi-vă la Lobonţ cum face la astfel de faze... Trebuie să înţelegeţi, mai sunt unele probleme de lot, trebuie timp de redresare, de cunoaştere, iar Bonetti e de câteva săptămâni la echipă. Am avut oameni mai puţini, sistemul s-a schimbat, deşi, în condiţii normale, la Dinamo se pliază un 4-4-2.


„Dumnezeu ne pedepseşte cu arbitri“

Cum vi s-a părut prima schimbare efectuată de Bonetti, când l-a scos pe Dănciulescu?

Eu spun doar atât: când joci cu un om mai puţin, pentru că atunci a făcut schimbul, trebuie să menţii pe teren două vârfuri, care să ameninţe stoperii adverşi şi să nu le dea ocazia să urce în atac. În niciun caz nu trebuie să joci doar cu un atacant...

De ce credeţi că Dinamo e dezavantajată de arbitri?

Ne încearcă Dumnezeu pentru că în trecut arbitrii au greşit în favoarea noastră. Plătim justiţiei fotbalului, dar nu trebuie de maniera aceasta, impusă de Teo Crăciunescu.

Dinu despre...

image

Eliminarea lui Dragoş Grigore - Să zicem că Teo Crăciunescu putea acorda cartonaş la prima fază, dar galben, nu roşu. Contactul nu e pe corp.

Eliminarea lui Gabi Tamaş
– Arbitrul a crezut că jucătorii au pantofi de damă cu toc şi trebuie să păşească printre şinele de tramvai. Tamaş s-a dus în lateral şi a călcat în zona unde era Stoianof, dar nu a avut intenţie să-l atingă.

„Săpăligă“, supervizor pentru Bonetti

Nemulţumit de jocul cu Inter, Cristi Borcea a luat o primă măsură radicală. „Vin în ţară să-i arăt lui Bonetti ce înseamnă Dinamo”, a spus şeful „câinilor” la finalul meciului de vineri. Apoi a trecut imediat la acţiune.

Astfel, de azi, Bonetti va fi supravegheat de Ion Marin, omul care până acum ocupa funcţia de antrenor la Dinamo II. În acte, „Săpăligă” ar putea fi director tehnic, însă rolul său este de a colabora strâns cu tehnicianul italian. Mutarea ar putea fi oficializată după şedinţa programată azi după-amiază la club.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite