INCREDIBIL! Refuzat în liga a doua din România, face furori la Arsenal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă cunoscutele exemple ale lui Obi Mikel, Doumbia sau Thomas Muller, jucători care au fost refuzaţi de conducătorii din Liga 1 pentru diferite motive, încă un jucător care a trecut prin România a ajuns vedeta peste hotare.

Este vorba de francezul de origine poloneză Laurent Koscielny. Fundaşul, în vârsta de 25 de ani, a susţinut acum 3 ani probe la CS Otopeni, echipă aflată în acel moment în Liga a 2-a. Conducătorii formaţiei ilfovene l-au respins, iar jucătorul a revenit în Franţa, scrie Fanatik, citat de Prosport. A semnat cu Tours şi a fost declarat cel mai bun jucător din liga secundă franceză în sezonul 2008-2009. A ajuns la Lorient, iar după numai un sezon a trecut la Arsenal.

"Tunarii" au plătit 10 milioane de lire sterline pentru transferul său, iar jucătorul a devenit om de bază în echipa lui Arsene Wenger. A jucat 19 meciuri în Premier League şi a marcat două goluri, fiind folosit şi în meciurile din UEFA Champions League. Laurent Blanc l-a convocat pentru prima oară pe Laurent Koscielny pentru meciul amical cu Brazilia din 9 februarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite