FOTBAL: Vezi cum a umilit Ajax pe Willlem II Tilburg, scor 4-0 (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adversara Timişoarei în Grupa A a Ligii Europa, s-a impus, sâmbătă, scor 4-0, pe teren propriu, în faţa grupării Willem II Tilburg, în etapa a 10-a din Eredivisie.

Golurile echipei pregătite de Martin Jol au fost reuşite de Enoh (45), Sulejmani (64), Pantelic (82) şi Suarez (90). În minutul 29, "lăncierii" au ratat un penalty, prin Suarez.

Ultimele două goluri ale lui Ajax au fost înscrise atunci când adversarul se afla în inferioritate numerică, după eliminara lui Veloso (80), pentru cumul de cartonaşe galbene.

Martin Jol a trimis pe teren următoarea formulă: Stekelenburg - Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Anita - Rommedahl (Sulejmani 61), Enoh (Gabri 65), De Zeeuw, Aissati (Kennedy 83) - Pantelic, Suarez.

În primele 10 meciuri disputate în actualul sezon, Ajax a înregistrat şapte victorii, două egaluri şi o înfrângere, golaveraj 31-7.

Ajax Amsterdam face parte din Grupa A a Ligii Europa, alături de FC Timişoara, Dinamo Zagreb şi Anderlecht. În prima etapă, olandezii au remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu Timişoara, iar returul este programat pe 2 decembrie, în România.

Vezi mai jos cele patru goluri ale meciului

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite