FOTBAL: Steaua confirmă startul bun şi în clasamentul IFFHS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a urcat 80 de locuri în clasamentul IFFHS şi este cea mai bine clasată echipă românească. Roş-albaştrii ocupă locul 78, cu 127 de puncte, după ce acum o lună se afla pe locul 158

Următoarea echipă din România în acest clasament este FC Vaslui, locul 98, cu 118 puncte, moldovenii coborând însă nouă poziţii, de pe locul 89. Echipa antrenată de Cristi Dulca, care astăzi dispută returul cu Omonia Nicosia din turul trei preliminat al Europa League, se afla la egalitate cu Rosenborg Trondheim  din Norvegia.

O altă echipă românescă în cădere este CFR Cluj aflată pe locul 100 după ce luna trecută ocupa locul 90. Clunjenii au adunat până în prezent 114,5 puncte.

FC Timişoara a urcat 12 locuri şi se află pe poziţia 133, cu 100 puncte, la egalitate cu Botafogo Rio de Janeiro (Brazilia) şi Al-Muharraq Manama (Bahrain).

Campioana României, Unirea Urziceni, ocupă locul 191, după o cădere de aproape 20 de locuri, de pe 173 şi are 87,5 de puncte, la egalitate cu FC Dinamo Tbilisi (Georgia) şi Polonia Varşovia (Polonia).

Dinamo Bucureşti este şi ea în cădere şi se află acum pe locul 224 cu 82 de puncte după ce luna trecută ocupa poziţia 199. Alb-roşii sunt la egalitate cu formaţii precum FC Honka Espoo (Finlanda), Fluminense Rio de Janeiro, SC Corinthians Paulista São Paulo (ambele Brazilia) şi Espanol Barcelona (Spania).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite