Huracan a rămas fără antrenor. Angel Brindisi şi-a dat demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angel Brindisi a demisionat de la conducerea tehnică a echipei Huracan, după numai două etape de la începerea campionatului.

Huracan a făcut egal acasă, scor 1-1, cu Argentinos Juniors şi a pierdut meciul jucat în deplasare, scor 0-2, cu River Plate.
Brindisi, fost jucător la Huracan, Las Palmas şi Boca Juniors a fost instalat pe banca tehnică în luna septembrie 2010, în locul lui Hector Rivoira. Brindisi şi preşedintele lui Huracan, Carlos Babington, au fost colegi în linia de mijloc a echipei care a câştigat campionatul în 1973, iar apoi au făcut parte din naţionala Argentinei la Cupa Mondială din 1974. De asemenea, ca jucător, Brindisi a fost căpitan la Boca lui Maradona, care 1981, a câştigat titlul. „Nu ne aşteptam la aşa ceva deoarece Angel face parte din familia Huracan şi ne-am pus mari speranţe în proiectul pe care l-a început aici. Chiar dacă rezultatele nu au venit, cred că situaţia s-ar fi schimbat", a spus Norberto Giuliano, vicepreşedintele clubului.


Brindisi, care a câştigat campionatul în Ecuador cu Barcelona, şi în Argentina, cu Independiente, ca antrenor, şi-a început mandatul cu o victorie, scor 3-0, cu San Lorenzo. Dar atunci au reuşit să se mai impună o singură dată, în nouă partide.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite