Huntelaar: "Vrem să ne arătăm valoarea şi obiectivul nostru e clar, victoria"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaas-Jan Huntelaar
Klaas-Jan Huntelaar

Atacantul olandez Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04) a declarat că FC Steaua este o echipă bună, care a demonstrat acest lucru şi la Cluj, dar că formaţia sa îşi doreşte să risipească emoţiile calificării încă de joi, informează site-ul oficial al grupării germane.

"Vrem să ne calificăm în primăvara europeană în faţa propriilor suporteri. Ar fi extraordinar, o victorie cu Steaua ne-ar da forţă şi încredere pentru meciurile care urmează, plus că la Haifa în ultima etapă nu ar fi un joc decisiv. Suntem pregătiţi, personal mă simt bine, şi nasul meu e bine acum, dar voi continua să port masca, e mai sigur. Nu ştiu dacă Steaua va juca aşa cum a făcut-o la Cluj, dar un lucru e sigur: Steaua e o echipă bună, s-a văzut asta şi la meciul din România. Antrenorul Huub Stevens ne-a pregătit bine pentru acest adversar. Chiar şi cu Ciprian Marica am discutat despre punctele forte ale Stelei. Vrem să ne arătăm valoarea şi obiectivul nostru e clar, victoria", a spus Huntelaar.

Meciul Schalke 04 - Steaua Bucureşti, din grupa J a Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 20.00, şi va fi transmis în direct de ProTV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite