Huliganii lui Tottenham l-au dat cu capul de stâlp pe tatăl lui John Terry

0
Publicat:
Ultima actualizare:
John Terry a fost dărâmat de vestea că tatăl său a fost bătut. Foto: EPA
John Terry a fost dărâmat de vestea că tatăl său a fost bătut. Foto: EPA

Ted Terry, tatăl căpitanului lui Chelsea, John Terry, a fost bătut de câţiva suporteri ai rivalei londoneze Tottenham, săptămâna trecută, în zona unei gări din capitală, informează cotidianul The Sun.

Potrivit presei engleze, unul dintre atacatori l-a lovit pe bărbatul de 56 de ani cu capul de un stâlp metalic. Tatăl fotbalistului era aproape inconştient după atac, fiind transportat la spital, informează Mediafax.

"Ted are o rană urâtă la cap şi a fost nevoie de multe puncte de sutură. Este supărat că a fost atacat de aşa-zişi suporteri pentru că fiul său joacă la o echipă rivală. Şi John este şocat de ceea ce s-a întâmplat", a declarat un apropiat al familiei Terry.

Incidentul a avut loc sâmbăta trecută, în timp ce suporterii echipei Tottenham se întorceau de la meciul din deplasare cu Bolton Wanderers, pierdut cu scorul de 2-4, în etapa a XI-a a campionatului Angliei.Potrivit The Sun, poliţiştii care investighează acest caz întâmpină probleme, deoarece Ted Terry refuză să dea prea multe declaraţii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite