FOTBAL: Presa din Cehia: "Huliganii alcoolişti ai lui Dinamo au intrat pe teren"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Presa din Cehia: "Huliganii alcoolişti ai lui Dinamo au intrat pe teren"
FOTBAL: Presa din Cehia: "Huliganii alcoolişti ai lui Dinamo au intrat pe teren"

Presa din Cehia scrie că echipa Slovan Liberec ar putea să obţină calificarea automată în grupele Ligii Europa, după ce fanii lui Dinamo au intrat pe teren în timp ce partida era în desfăşurare.

"Jucătorii lui Liberec au trăit joi o seară de neuitat. Meciul de pe stadionul Dinamo s-a oprit cu trei minute înainte de timpul regulamentar, când fanii furioşi au intrat pe teren", scrie Sport.cz, în timp ce fundaşul Theodor Gebre Selassie spune că nu s-a mai confruntat niciodată cu o astfel de situaţie, însă este fericit că echipa sa a câştigat la două goluri diferenţă.

Portarul Zbynek Hauzr a afirmat că vrea să uite cât mai repede ceea ce s-a întâmplat şi precizează că fanii au avut un comportament agresiv încă din prima repriză. "Au existat nişte probleme, dar am văzut cât de grav este când arbitrul a oprit meciul", a spus portarul lui Slovan.

Atacantul Jan Blazek a afirmat că i-a fost frică în momentul în care a fugit spre vestiare, deoarece suporterii au aruncat spre jucători cu pietre, monede, scaune şi sticle.

"După gol s-a declanşat iadul. Huliganii alcoolişti au intrat pe teren. Grupuri de fani nervoşi au rupt gardurile şi au invadat terenul, partida fiind oprită de arbitru. O persoană a scos fanionul de la colţul terenului şi a început să fugă, în timp ce din peluză erau aruncate pietre şi diverse obiecte spre teren. Liberec conducea în acel moment cu 2-0. Astfel, Slovan a obţinut calificarea în grupele Ligii Europa şi o sumă consistentă din această participare", notează iDnes.

Partida Dinamo-Slovan Liberec din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa a fost oprită în minutul 87, la scorul de 2-0 pentru oaspeţi, după ce zeci de fani au pătruns în teren, nemulţumiţi de evoluţia echipei lor favorite, iar formaţia roş-albă ar putea pierde jocul la masa verde.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite