FOTBAL: Hristu Chiacu a fost pus pe lista de transferuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul lui Dinamo, Hristu Chiacu, a declarat că a fost anunţat de oficialii din Ştefan cel Mare că se află pe lista de transferuri, însă consideră că aceştia trebuiau să-i mai acorde o şansă şi să-l cheme din nou în lot.

"La mine au fost alte probleme, acele contre pe care le-am avut cu acţionarii în trecut. Pe viitor o să învăţ să nu mai am gura aşa de mare. Cred că meritam să mi se dea şi mie o şansă, mai ales că nu sunt mulţi jucători în lotul actual care au crescut ca mine de la 8 ani în Ştefan cel Mare. S-a spus despre mine când jucam la Dinamo că eu sunt capul răutăţilor şi iau jucătorii în cluburi, însă ulterior s-a văzut că nu a fost nimic adevărat", a afirmat Chiacu, care mai are 3 ani de contract cu gruparea roş-albă.

Fotbalistul spune că în curând îşi va depune memoriu pentru a-şi recupera restanţele financiare de la CS Otopeni: "Trebuie să-mi rezolv mai întâi problemele cu Dinamo şi cu CS Otopeni şi după aceea aştept oferte. Zilele următoare îmi voi depune memoriu pentru a-mi recupera banii de la Otopeni".

Mijlocaşul a fost transferat de Dinamo în vara lui 2007 de la Wisla Cracovia, însă a prins foarte rar un post de titular la echipa pregătită pe atunci de Mircea Rednic, iar la începutul anului 2008 a fost împrumutat la Dacia Mioveni.

În sezonul 2008-2009 a fost iar împrumutat, de această dată la CS Otopeni. La meciul direct din turul campionatului dintre cele două formaţii, mijlocaşul i-a jignit pe acţionarii dinamovişti, aceştia afirmând la rândul lor că jucătorul nu mai are ce să caute la echipa alb-roşie.

În luna martie a acestui an Hristu Chiacu a fost exclus din lotul echipei CS Otopeni, după ce conducerea clubului a considerat că fotbalistul a lezat imaginea grupării declarând că jucătorii nu şi-au primit drepturile salariale de aproape jumătate de an. Ulterior acesta a fost reprimit în lot, însă nu a mai prins un loc de titular la formaţia antrenată de Liviu Ciobotariu.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite