Houllier: "Sunt dezamăgit că nu rămân la Aston Villa, dar trebuie să mă recuperez după problemele medicale"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Gerard Houllier a declarat, pentru site-ul oficial al clubului Aston Villa, că este dezamăgit că nu va antrena această echipă şi în sezonul viitor dar trebuie să se recupereze după problemele medicale.

"Sunt extrem de dezamăgit că nu voi antrena echipa Aston Villa în sezonul viitor. Starea mea de sănătate s-a îmbunătăţit considerabil de când mi s-a făcut rău, la 20 aprilie. Acum intenţionez ca în următoarele luni să mă concentrez asupra recuperării mele totale, înainte de a reveni în fotbal. A fost o onoare să antrenez această echipă mare şi doresc tuturor celor de aici succes în viitor", a spus Houlllier.

Aston Villa a anunţat, miercuri, că a renunţat la colaborarea cu Houllier cu efect imediat, de comun acord cu tehnicianul în vârstă de 63 de ani.

Gerard Houllier a venit la Aston Villa în septembrie 2010, când a semnat un contract pe trei sezoane. El a fost spitalizat în 21 aprilie pentru probleme cardiace şi a fost externat o săptămână mai târziu. În 2001, când antrena echipa FC Liverpool, el a fost supus unei operaţii pe cord.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite