Hizo a demisionat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hizo a demisionat!
Hizo a demisionat!

„Dulăul“ a lăsat Rapidul Bucureşti fără antrenor înaintea meciului cu Oţelul de mâine. Eliminarea din Cupă a agitat apele în Giuleşti. Hizo a decis să plece, deranjat de faptul că George Copos l-a criticat dur.

Viorel Hizo şi-a făcut ieri bagajele şi a părăsit Rapidul! Decizia a luat-o la finalul partidei pierdute cu Internaţional. Motivul? O ceartă pe care a avut-o cu George Copos după eliminarea echipei din Cupă.

„A fost cel mai urât meci pe care l-am văzut în viaţa mea! Ce altceva vreţi să mai spun? Mi-e ruşine de oamenii ăştia care au venit de la Bucureşti ca să încurajeze echipa. Au cântat 90 de minute şi merită respect. Jucătorii nu le-au arătat respect. Fotbaliştii să meargă în fabrică, acolo să muncească! Şi Viorel Hizo la fel”, a tunat şeful din Grant. După mesajul dur transmis prin intermediul presei, patronul Rapidului a avut şi o discuţie aprinsă la telefon cu Viorel Hizo. „Să-ţi fie ruşine, Viorele! N-am jucat nimic”, i-a spus Copos „Dulăului”. Apoi, a închis telefonul!

Şocat, tehnicianul a decis pe loc să părăsească Rapidul.  Aşa a şi făcut, pentru că ieri, de dimineaţă, şi-a depus demisia, iar seara, la antrenament, i-a anunţat pe jucători că nu mai există cale de întoarcere. Este a cincea oară când Hizo părăseşte clubul din Giuleşti din postura de antrenor.

Manea-Rada asigură interimatul

Rămaşi fără omul lor numărul 1 de pe bancă, giuleştenii sunt puşi într-o situaţie extrem de delicată, mai ales că Rapid întâlneşte, mâine, Oţelul Galaţi, în campionat. George Copos a decis ca de pregătirea acestui meci să se ocupe cuplul Nae Manea – Marian Rada, ei urmând să asigure interimatul până va fi găsit un alt antrenor.

A vrut să plece de miercuri!

Viorel Hizo a vrut să-şi depună demisia încă de miercuri, cu o zi înaintea meciului din Cupă. Tehnicianul a purtat atunci o discuţie cu George Copos şi cu preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Ioan Taban. Cei doi oficiali ai clubului au reuşit să-l întoarcă din drum pe antrenor. Copos şi Taban vor analiza, luni, demisia lui Hizo într-o şedinţă a Consiliului de Administraţie şi speră că „Dulăul“ se va răzgândi până atunci.

Protasov este scump. „Şumi“ ar veni oricând

image


George Copos se gândeşte să-l aducă la Rapid pe fostul antrenor al Stelei, Oleg Protasov. Acesta şi-a reziliat ieri contractul cu Iraklis Salonic, după ce formaţia elenă a fost eliminată din Cupă de o echipă din Liga a III-a! Cum Protasov este totuşi un antrenor scump, o variantă la îndemână pentru Copos rămâne Marius Şumudică (foto), în prezent la Farul Constanţa. Acesta lasă de înţeles că este gata oricând să vină în Giuleşti. 

„Nu pot să spun mai multe, ci doar că Rapidul nu se refuză niciodată. Am vorbit cu George Copos, dar eu vorbesc mereu cu dânsul şi pe multe alte chestiuni în afară de fotbal”, a spus fostul jucător al giuleştenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite