Hitzfeld: "Stilul lui Mourinho este o ruşine pentru Real"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul tehnician al echipelor Borussia Dortmund şi Bayern Munchen, Ottmar Hitzfeld, l-a criticat în presa germană pe antrenorul Jose Mourinho, notând între altele că stilul de joc folosit de acesta în meciul cu FC Barcelona din Liga Campionilor este "o ruşine pentru Real Madrid", informează AFP.

"Din fericire metodele distructive ale lui Mourinho, constând doar în a provoca şi a distruge acţiunile adversarului, nu au funcţionat. Un astfel de stil de joc nu corespunde exigenţelor Realului, chiar este o ruşine pentru Real Madrid. Afectează renumele şi imaginea acestui club legendar", a precizat Hitzfeld într-un editorial apărut în publicaţia Kicker.

Ottmar Hitzfeld, care la fel ca Mourinho şi Ernst Happel a câştigat principala competiţie intercluburi europeană cu două grupări diferite, nu a ascuns faptul că nu îl apreciază deloc pe tehnicianul portughez. "L-am întâlnit la întrunirile UEFA şi comportamentul său este fidel imaginii sale: arogant, sfidător, mestecând gumă şi cu o oarecare atitudine de bădăran", a menţionat Hitzfeld.

"Barça ar trebui să îl facă să plătească, pe teren", a adăugat tehnicianul, făcând referire la faptul că Real Madrid va întâlni FC Barcelona, marţi, în manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor.

În tur, la Madrid, FC Barcelona s-a impus cu scorul de 2-0.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite