FOTBAL: Lars Hirschfeld s-a transferat la Energie Cottbus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul canadian Lars Hirschfeld s-a transferat de la CFR Cluj la formaţia germană din liga secundă Energie Cottbus, semnând un contract valabil până în 2011, informează site-ul oficial al grupării la care mai sunt legitimaţi Emil Jula şi Ovidiu Burcă.

"Suntem foarte mulţumiţi că Lars a acceptat oferta noastră. Sunt sigur că va deveni portarul cu numărul 1 la Energie", a spus managerul Steffen Heidrich.

Hirschfeld a fost achiziţionat de CFR Cluj în iarna anului trecut în schimbul a aproximativ un milion de euro de la Rosenborg Trondheim, însă în perioada petrecută în Gruia nu a reuşit să se impună în faţa lui Stăncioiu şi Nuno Claro, având evoluţii sporadice.

În această vară, CFR Cluj l-a transferat şi pe slovacul Boris Peskovic, iar în lotul primei echipe se aflau astfel nu mai puţin de patru portari.

În vârstă de 30 de ani, Hirschfeld a mai fost legitimat la Energie Cottbus între 1998 şi 2000, însă nu a evoluat în niciun meci, iar în cariera sa a mai trecut pe la Tottenham Hotspurs, Luton Town, Gillingham, Dundee şi Tromso.

Energie Cottbus, la care joacă românii Ovidiu Burcă şi Emil Jula, a retrogradat la finalul sezonului în liga a doua germană.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite