Higuain le-a spus "nu" lui Chelsea şi Juventus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Higuain
Higuain

Vârful lui Real Madrid, Gonzalo Higuain, a spus "nu" ofertelor primite din Anglia şi Italia. Fotbalistul de 24 de ani vrea să continue la formaţia din capitala Spaniei.

Argentinianul îşi doreşte să joace pentru Real Madrid pînă în 2016, cel puţin, cînd îi expiră contractul cu madrilenii. "Dacă Chelsea îl vrea pe Gonzalo, să discute cu Real", i-a spus tatăl fotbalistului persoanei delegate de englezi să îi facă o ofertă. "Chelsea îl vrea pe Higuain, dar pentru a realiza transferul, jucătorul trebuie să declare public că îşi doreşte să plece", mai spune Higuain senior, cel care este şi impresar.

As.com scrie că Jose Mourinho nu este nici el dispus să renunţe la atacant, considerîndu-l una dintre piesele importante pentru echipa sa. Chiar dacă Benzema pare să fie într-un uşor avantaj, Higuain vrea să lupte pentru un loc de titular în "11"-le madrilenilor, conform gsp.

Italienii de la Juventus îl consideră o prioritate pe Higuain pe lista lor de transferuri. Tehnicianul Antonio Conte, care vrea să întărească ofensiva prin aducerea argentinianului, s-a lovit şi el de refuzul jucătorului. Jorge Higuain a recunoscut în presa italiană că e la curent cu interesul lui Juve pentru fiul său: "Nimeni de la Real nu a vorbit despre o posibilă cedare a lui Gonzalo, iar el nu are nici o intenţie să plece. Obiectivul lui e să continue pînă în iunie 2016. Totuşi, dacă cineva ne-ar spune că nu mai contează pe Gonzalo, sînt convins că vom avea de unde alege în privinţa ofertelor", a spus Higuain senior pentru "La Stampa".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite