FOTBAL:Rangers, doar egal acasă cu Hibernian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL:Rangers, doar egal acasă cu Hibernian
FOTBAL:Rangers, doar egal acasă cu Hibernian

Adversara Unirii Urziceni din Grupa G a Ligii Campionilor, FC Rangers, a remizat sâmbătă pe teren propriu, scor 1-1 cu Hibernian, şi se menţine pe prima poziţia în campionatul Scoţiei.

Gazdele au deschis scorul în minutul 8, în urma golului marcat de atacantul Kris Boyd, iar oaspeţii au egalat prin Stokes (63). 

Managerul lui Rangers, Walter Smith, a folosit următoarea formulă: McGregor - Whittaker, Weir, Papac, Smith - Naismith, Davis, McCulloch (Fleck 41), Lafferty - Boyd, K. Miller (Novo 74). 

În urma acestui rezultat, campioana en-titre a Scoţiei a acumulat 19 puncte şi rămâne, provizoriu, pe primul loc în clasament, la două puncte în faţa rivalei Celtic, care are însă un meci mai puţin disputat.

Meciul Unirea Urziceni-FC Rangers, contând pentru etapa a 4-a din Grupa G a Ligii Campionilor, va avea loc la data de 4 noiembrie, la Bucureşti. În tur, formaţia antrenată de Dan Petrescu a învins cu scorul de 4-1 şi ocupă locul secund în grupă, în timp ce viitoarea sa adversară este ultima clasată, cu un singur punct după primele trei jocuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite