Henry: "Am venit la Liverpool să câştig"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
John Henry (dreapta) priveşte cu optimism spre viitorul lui FC Liverpool
John Henry (dreapta) priveşte cu optimism spre viitorul lui FC Liverpool

John W Henry, noul patron al clubului englez FC Liverpool a ţinut să-i liniştească pe fanii "cormoranilor" cărora le-a promis că va investi cât va fi nevoie pentru a face performanţă.

Henry, care deţine şi clubul de baseball Boston Red sox, spune că Liverpool are o tradiţie care-l obligă să asigure condiţiile necesare pentru a câştiga trofee.

"Red sox este al doilea club ca buget din Major League Baseball, şi am venit şi aici ca să câştig şi voi cheltui cât va fi nevoie. În primul rând trebuie să ne concentrăm forţele pentru a câştiga fiecare meci pentru ca acest club are o istorie impresionantă şi vreau ca fanii lui Liverpool să ştie că sunt conştient de acest lucru şi că doresc pentru club ceea ce îşi doresc şi ei", a spus Henry.

Prima victima a lui Herny ar putea fi antrenorul Roy Hodgson, despre care presa engleză spune că şi-ar putea pierde postul în cazul unui eşec în derby-ul local cu Everton de mâine. "Ştiu că pot redresa situaţia echipei, dar ma nevoie de timp şi de susţinere", s-a apărat tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite