Harry Redknapp: "Ce caută United şi City în Liga Europa?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Harry Redknapp
Harry Redknapp

Harry Redknapp crede că prezenţa celor doi rivali în Liga Europa, ca urmare a ocupării locului trei în grupele Ligii Campionilor, este ca şi cum li s-ar fi oferit o semifinală în Cupa Ligii Angliei după ce au fost eliminate din Cupa Angliei.

"Cum poţi să ajungi din Liga Campionilor în Liga Europa? Dacă ai fost eliminat, înseamnă că ieşi definitiv. Ce să cauţi într-o altă competiţie? Chiar dacă o câştigi, trebuie să te gândeşti: «Ei, nu am fost la startul competiţiei, nu am fost nevoiţi să jucăm toate acele meciuri de calificare». Pentru mine, nu are sens, nu înţeleg cum vine asta. Nu ştiu cine a inventat aceste reguli", a declarat antrenorul echipei Tottenham.

Redknapp crede că pentru cele două echipe prezenţa în Liga Europa, unde vor fi nevoite să joace în zilele de joi, înseamnă de fapt o pedeapsă. "Sunt convins că Alex (n.r. - Ferguson) are dreptate. Pentru ei este o pedeapsă că au fost eliminaţi. În mod sigur, nu şi-a dorit asta. Toată săptămâna îţi este dată peste cap dacă trebuie să joci joia. Te întorci vineri şi nu aşa se pregăteşte un meci. Deci, îţi cam doreşti ca adversarul tău să joace în Liga Europa. Este mai mult o pedeapsă. Îţi doreşti ca ei să joace în zilele de joi şi duminică", a mai spus antrenorul englez, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite