Haos total la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steliştii au remizat ieri cu FC Timişoara (2-2), ajungând la al 11-lea meci fără victorie. Partida de ieri a fost marcată de grave incidente în tribună, unde fanii s-au bătut cu forţele de ordine.

Instalat la Steaua înaintea unei perioade de foc, cu derby-uri în fiecare săptămână, Dorinel Munteanu a avut parte de un debut trist în Ghencea.

La meciul de ieri cu Timişoara, jocul vicecampioanei a trecut în plan secund, în dauna suporterilor, care au dus lupte în tribună cu forţele de ordine. În minutul 4, fanii stelişti au aprins câteva torţe, iar oamenii de ordine au acţionat prompt. După intervenţia lor, suporterii au ripostat şi s-au creat incidente între cele două tabere.

Forţele de ordine au folosit şi gaze lacrimogene, iar arbitrul Cristian Balaj a fost nevoit să întrerupă pentru câteva momente meciul.

Dayro Moreno ar fi putut linişti puţin spiritele în minutul 15, însă a ratat incredibil de la câţiva metri de poarta lui Pantilimon, şutând în bară. La  puţine momente după ratarea columbianului, un grup de suporteri de la peluza a doua a stadionului a început să arunce cu scaune înspre forţele de ordine.

Suporterii au părăsit peluzele

Pe teren, bănăţenii au replicat Stelei prin Parks, care a fost blocat în ultimul moment de Zapata în minutul 23.

Aşa cum era de aşteptat, pauza a adus evenimente în tribună. Suporterii stelişti prezenţi în peluze au părăsit aceste sectoare ale arenei, iar unii dintre ei au trecut la tribuna a II-a. Fanii de la peluze au strigat: “Cu toţii plecaţi din Ghencea” şi “Să plece tot stadionul”.

Lucrurile nu au continuat mai bine pentru Steaua nici pe teren, unde Dorin Goga a deschis scorul în minutul 51, cu un şut deviat, care l-a păcălit pe Zapata. Kapetanos ar fi putut egala zece minute mai târziu, însă grecul a ratat dintr-o poziţie excelentă, aproape singur cu Pantilimon.

La primul său meci în faţa propriilor suporteri, Dorinel a dat dovadă de inspiraţie, introducându-l pe “renegatul” Neaga încă din primul minut. După o primă repriză bună, Neaga a contribuit decisiv la golul de 1-1, reuşit de Dayro Moreno în minutul 69.

Într-un final de meci nebun, Timişoara a preluat conducerea în minutul 76, când Bădoi a marcat din lovitură liberă, iar Steaua a egalat două minute mai târziu, graţie căpitanului Rădoi.

2-2

Steaua: Zapata – Ogăraru, D. Goian, Ghionea, P. Marin – Tiago Gomes (Lovin 46), Rădoi – Nicoliţă (Szekely 60), Dayro Moreno, Neaga – Kapetanos (B. Stancu 78). Antrenor: Dorinel Munteanu

FC Timişoara:
Pantilimon – Bădoi, S. Luchin, Cisovsky, Latovlevici – S. Stancu, Borbely, Art. Karamyan (Arm. Karamyan 83)  – G. Bucur (Sanchez 90+2), Parks (Bonfim 90+1), D. Goga. Antrenor: Dusan Uhrin Jr.

Goluri: Dayro Moreno 69, Rădoi 78 / D. Goga 51, Bădoi 76

Stadion: Steaua, 15.000

Arbitru: Cristian Balaj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite