Haos în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii, antrenorul, conducerea şi fanii Stelei se află într-un conflict total, agravând şi mai mult situaţia roş-albaştrilor care ar putea pierde şi participarea în Cupa UEFA. Susţinut de suporteri până acum, Marius Lăcătuş a devenit şi el ţinta acestora. Fanii i-au cerut demisia, acelaşi lucru sugerându-i Meme Stoica lui Valeriu Argăseală.

Steaua se scufundă din ce în ce mai rău, roş-albaştrii ajungând dintr-o formaţie de Liga Campionilor într-o echipă care nu mai sperie pe nimeni.

Fanii, jucătorii, antrenorul şi conducerea se află într-un război total, fiecare din părţi acuzându-le pe celelalte pentru situaţia dezastruoasă a Stelei. Suporterii, care înainte erau doar împotriva lui Gigi Becali, acum i-au luat în vizor pe antrenor, pe jucători, dar şi pe Valeriu Argăseală.

Cel mai huiduit fotbalist la meciul cu Farul a fost Florin Lovin, acesta fiind înjurat după ce a greşit la golul Farului. Marea surpriză vine însă de la faptul că nici Lăcătuş nu mai are sprijinul fanilor.

Astfel, în timpul meciului cu Farul, după ce Marius Lăcătuş l-a schimbat pe Ochiroşii, spectatorii de la tribune au început să-l conteste pe Lăcătuş. A fost pentru prima oară când „Fiara” a trebuit să audă cum fanii Stelei îi cer demisia.

Mai mult, Lăcătuş a intrat în conflict la pauză cu un suporter de la tribuna a II-a care îi cerea socoteală. „Nu ştiu ce vroia acel fan, cred că dorea să-mi dea indicaţii tactice pentru repriza a doua”, a spus sarcastic Lăcă.

„Fiara” a pierdut legătura cu jucătorii

Ruptura dintre antrenor şi o mare parte a fanilor pare a fi iremediabilă. „Cred că sunt manipulaţi. Nu ştiu cine face asta, dar este evident”, a atacat Lăcătuş.

Suporterilor li s-a interzis chiar un banner anti-Lăcă la intrarea pe stadion, dar probabil că vor continua mai puternic contestarea „Fiarei”. „Lăcătuş a zis că îl doare în spate de fanii de la tribune, el vrea doar să nu fie înjurat de galerie”, a spus Jean Pavel, fostul şef al galeriei steliste.

„Fiara” nu mai are nici sprijinul jucătorilor. Dayro Moreno a avut o ieşire nervoasă în momentul în care a fost schimbat de Lăcătuş, iar Bogdan Stancu a declarat că nu se miră de faptul că i se cere demisia lui Lăcă. „Nu avem rezultate, jucăm prost, iar lumea este nemulţumită. Este normal ca fanii să-i ceară demisia lui Lăcătuş”, a spus „Motanul”.

Meme Stoica şi Dan Petrescu, în Ghencea?

image

Lăcătuş şi Lovin, imaginea neputinţei la Steaua



Jucătorii l-au ironizat recent şi pe Valeriu Argăseală. „Nu avem un conducător bun. Toată lumea ne atacă, dar nimeni nu iese în faţă să ne ia apărarea, aşa cum o făcea Mihai Stoica”, l-a înţepat George Ogăraru pe Valeriu Argăseală. Acesta a fost apoi „mitraliat” efectiv chiar de cel cu care este comparat, Mihai Stoica. 

„Dă-ţi demisia, Vali! Aţi ajuns rău de tot. S-a ales praful, aşa cum am prezis eu. Eu te-am adus la Steaua şi pe vremea aia nici nu îndrăzneai să vorbeşti”, i-a spus Meme lui Argăseală la o emisiune TV.

Se pare că, în ciuda tuturor asigurărilor date de Gigi Becali că îl va păstra pe Lăcătuş, se pregăteşte venirea din vară a cuplului Dan Petrescu-Mihai Stoica în locul lui Marius Lăcătuş şi Valeriu Argăseală.

„Dan Petrescu este liber să plece. Nu-l ţin cu forţa”, a declarat Dumitru Bucşaru, patronul Unirii Urziceni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite