Hănescu, abandon cu Djokovici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat pe locul 73 ATP, Victor Hănescu nu a reuşit să pătrundă pe tabloul principal al Mastersului de Madrid, competiţie ce oferă premii totale de 2.300.000 de euro. Din acest motiv, el a fost

Aflat pe locul 73 ATP, Victor Hănescu nu a reuşit să pătrundă pe tabloul principal al Mastersului de Madrid, competiţie ce oferă premii totale de 2.300.000 de euro. Din acest motiv, el a fost nevoit să joace două tururi de calificări până să intre între cei mai buni  64 de jucători.

Odată ajuns aici, „Hane” a avut o evoluţie fantastică. În primul tur, el l-a depăşit în trei seturi, scor 4-6, 6-2, 6-3, pe rusul Dimtri Tursunov. Accederea în turul doi al competiţiei i-a adus românului un cec de 15.000 de euro şi 35 de puncte ATP.

Al doilea abandon în faţa sârbului

Ieri după-amiază, pe arena centrală, elevul lui Firicel Tomai a intrat iar pe teren. De data asta, adversar i-a fost numărul trei mondial, sârbul Novak Djokovici. Sârbul de 21 de ani l-a învins pe Hănescu în precedentul lor duel, disputat în urmă cu trei ani, la Mastersul de la Paris.

Victor a cedat acel meci după ce s-a retras la scorul de 1-4. Ieri însă, datele problemei ar fi putut sta altfel, dar o accidentare la coapsă l-a împiedicat pe român să învingă. El s-a retras la scorul de 7-6, 6-7, 1-3 . Echilibru a fost cuvântul de ordine al jocului dintre cei doi, iar acest lucru a fost ilustrat şi de statistică. Hănescu a fost mai bun pe primul serviciu, dar sârbul s-a descurcat mai bine la al doilea serviciu.

Novak Djokovici a răsuflat uşurat

Echilibrul a fost menţinut şi în cazul punctelor câştigătoare, 98 pentru Djokovici şi 91 pentru român. Din păcate pentru „Hane”, în al treilea set, el a trebuit să renunţe după ce s-a accidentat. La auzul acestei veşti, Djokovici a răsuflat uşurat. A reuşit să acceadă în turul III.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite