FOTBAL: Dorinel Munteanu - "Îi fur şapca lui Halagian"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, că este pregătit să îl înfrunte pe fostul său antrenor Florin Halagian în partida cu Gloria Bistriţa, precizând că gălăţenii vor avea stingătoare, cu referire la expresia "focul la ei" folosită des de tehnicianul armean.

"Cu Gloria Bistriţa va fi un meci extrem de greu, deşi ardelenii sunt pe ultimul loc. Trebuie să fim foarte motivaţi, avem nevoie de puncte, chiar şi de un punct. Nu m-ar deranja dacă am scoate un egal, pentru că noi suntem greu de învins şi în deplasare. Sunt pregătit să-l înfrunt pe Halagian, care e fostul meu antrenor, îi cunosc stilul, avem stingătoarele la noi şi sper să nu fie surprize. Dacă va fi nevoie o să-i fur şi şapca norocoasă", a spus Dorinel Munteanu.

Tehnicianul grupării de la malul Dunării a comentat şi delegarea arbitrului Ovidiu Haţegan la meciul cu Gloria Bistriţa: "Ştiu că Haţegan este stomatolog, dar sper să nu facă pe chirurgul în meciul nostru cu Bistriţa şi să fie corect. El nu a fost niciodată prietenul Oţelului".

Oţelul Galaţi va întâlni Gloria Bistriţa, duminică, în deplasare, de la ora 14:00, într-o partidă din etapa a a 10-a a Ligii I.

Altfel, Munteanu s-a referit şi la comportamentul lui Adrian Mutu la echipa naţională: "În niciun caz, dacă aş fi selecţioner, nu l-aş exclude pe Mutu pentru ce a făcut. Nu cred că la următoarele preliminarii, Răzvan îşi va permite să joace fără Mutu. Viitorul acestei echipe naţionale va depinde foarte mult de adversarele pe care le vom avea în grupa pentru EURO 2012. E greu dacă prindem iar două echipe puternice".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite